Karjeros diena’ 24

(Last Updated On: 2024-02-07, 8:19)

Vasario 5 dieną mūsų gimnazijoje vyko netradicinių pamokų diena. Mokiniai turėjo galimybę susipažinti su įvairiomis profesijomis, išgirsti mokymo įstaigų lektorių paskaitas, dalyvauti įvairiose edukacijose.

Dėkojame atvykusiems kviestiniams svečiams: Kauno technologijų universiteto, Vytauto Didžiojo universiteto, Mykolo Riomerio universiteto, Vilnius Tech atstovams. Už puikias paskaitas dėkojame Kauno technikos kolegijos, Kolpingo kolegijos, Kauno Technologijų mokymo centro atstovams. Už reklamos ir fotografijos edukacijas dėkui Kauno taikomosios dailės mokyklos kolektyvui.

Mokinius su labai įdomiomis profesijomis supažindino architektė Eglė Bagužė, sporto psichologė, trenerė Rūta Sudakovienė, ekonomistas Marius Dubnikovas,  Lietuvos vietos bendruomeninių organizacijų sąjungos vadovė Eglė Juozapavičienė, sporto fotografas Vytautas Dranginis. Labai malonu, kad apie savo profesijas ir karjeros galimybes atvyko pakalbėti mūsų gimnazijos mokinių tėveliai Daiva Marazienė, Dimitrijus Krivulia, Lina Baniulienė.

7b klasės mokiniai vyko į į UAB Liteksas,  8b klasės  mokiniai – į Valstybinę priešgaisrinės priežiūros tarnybą prie VRM, 7c klasės mokiniai – į Lietuvos kalėjimų tarnybos Kauno kalėjimą, Ia klasės mokiniai – į UAB Aconitum,  Ib  klasės mokiniai – į UAB Aviabaltika, 4a klasės mokiniai – į spaustuvę Vitea Litera.

Labai labai visiems ačiū!

Iš visos  širdies dėkojame gimnazijos valgyklos direktorei ir darbuotojoms, paruošusioms vaišes atvykusiems svečiams.

Karjeros specialistė, ekonomikos mokytoja Jūratė Mačiulytė