Kelionė į Lenkiją

(Last Updated On: 2023-10-18, 15:38)

Spalio 13-14 dienomis mes, 8- tų klasių mokiniai, kartu su lydinčiomis mokytojomis buvome išvykę į Lenkiją. Aplankėme Malborko pilį, kurioje pamatėme daug įspūdingų ir didingų vaizdų, sužinojome, kaip gyveno tų laikų kunigaikščiai. Sopote buvome prie jūros, galėjome pasivaikščioti tiltu, kurio viena dalis yra sausumoje, o kita jūroje. Iš kurortinio Sopoto vykome į Gdanską, ten apžiūrėjome prabanga ir nuostabia architektūra alsuojantį senamiestį. Po to važiavome pernakvoti į puikų, tvarkingą viešbutį. Iš pat ankstyvo ryto susiruošėme į „Vilko Guolį“, buvusią Hitlerio būstinę, kur mus pasitiko du mieli kačiukai. Tie minkšti ir švelnūs gyvūnai buvo didelis kontrastas aplink esantiems betono luitams.

Kelionė labai patiko, pamatėme daugybę gražių vietų, architektūrinių paminklų, grožėjomės kraštovaizdžiu.

Pavargę, bet linksmi ir su daina grįžome namo.

Mokinių įspūdžiai po kelionės: „Buvo įdomu, gražu, faina ir smagu. Geras kolektyvas, gražios vietos, gražus viešbutis. Labiausiai patiko muzikytė autobuse ir viešbutis. Buvo smagu, norėtųsi dažniau tokių kelionių. Labai patiko Lenkijos aplinka ir vaizdai, buvo smagu pasibūti su draugais ir klasiokais.

Graži vietovė. Man patiko, 10/10. Man labai patiko ši kelionė, pamačiau daug įdomių vietų. Kelionė buvo labai smagi, ypač buvo smagu dainuoti autobuse. Gražios aplankytos vietos.“

Mes, visi aštuntokai, labai dėkojame mokytojams už puikiai suorganizuotą kelionę!

Kelionę aprašė Emilija Buckiūnaitė,

8c klasės mokinė