2–4 klasių mokinių Pasaulio pažinimo olimpiada „Mano gaublys”

(Last Updated On: 2023-03-13, 16:03)

Lietuvos geografijos mokytojų asociacija kartu su Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centru 2-4 klasių mokinius pakvietė į V-ąją pasaulio pažinimo „Mano gaublys” olimpiadą. Šiais metais mažiesiems olimpiada vyko ir Kauno rajone.
Mūsų 29 pradinukai gausiai varžėsi I- jame etape, kad galėtų atstovauti gimnazijai II – jame olimpiados etape. Savo amžiaus grupėje laimėjo ir gimnazijos diplomais apdovanoti:

2 klasė
I vieta–Jokūbas Mažeika, 2a klasės mokinys, (mokytoja Vida Klajumienė).
II vieta–Paulius Stirbys, 2b klasės mokinys, (mokytoja Ramutė Jankauskienė ).
III vieta–Barbora Jakaitė, 2b klasės mokinė, (mokytoja Ramutė Jankauskienė ), Tajus Buividavičius, 2a klasės mokinys, (mokytoja Vida Klajumienė).

3 klasė
I vieta–Austė Girlakytė, 3b klasės mokinė, (mokytoja Alina Mickevičienė ).
II vieta–Arnas Jankauskas, Haroldas Kašauskas, 3 b klasės mokiniai, (mokytoja Alina Mickevičienė ).
III vieta–Ugnius Parnarauskas, 3a klasės mokinys, (mokytoja Aira Balčiūnienė ).

4 klasė
II vieta–Gabrielė Kalinauskaitė, 4b klasės mokinė, ( mokytoja Laima Misiūnienė ),
Martynas Kirna, 4b klasės mokinys, (mokytoja Laima Misiūnienė ), Rugilė Krivulia, 4a klasės mokinė, (mokytoja Daiva Klizaitė), Elzė Pauliukonytė, 4b klasės mokinė, (mokytoja Laima Misiūnienė ).
III vieta–Deimantė Kvalitaitė, 4a klasės mokinė, (mokytoja Daiva Klizaitė).

Kauno rajono olimpiadoje gimnazijai garbingai atstovavo antrokai Jokūbas Mažeika ir Paulius Stirbys. Dėkojame visiems olimpiados dalyviams ir juos mylintiems mokytojams, kurie paskatino dalyvauti savo pirmojoje olimpiadoje. Džiaugiamės jų sėkme ir galimybe jauniesiems mūsų mokiniams pasivaržyti tarpusavyje, labiau pažinti Lietuvą ir pasaulį. Lauksime jūsų ir kitais metais.

Geografijos mokytoja Ilona Mackevičiūtė