Erasmus+ projekto MEDUS partnerių susitikimas.

(Last Updated On: 2022-03-16, 14:00)

Erasmus+ projekto MEDUS partnerių susitikimas.

Sausio 26-27 d.d įvyko pirmas ERASMUS+projekto  „Inovatyvūs būdai ir metodai darbui su iš emigracijos grįžusiais vaikais, siekiant maksimaliai padidinti jų socialinę įtrauktį ir mokymosi efektyvumą“ (Nr. 2021-1-LT01-KA220-SCH-000024051) susitikimas nuotoliniu būdu.

Tai buvo pirmas partnerių susitikimas, kurio metu kievienas partneris pristatė savo organizaciją,dar kartą detaliai peržvelgėme  tikslus, uždavinius ir detaliai suplanavome artimiausius darbus.Projekto koordinatorius-  Kauno rajono švietimo centras (KRSC)-pristatė numatomas projekto veiklas, apžvelgė reikalingą dokumenaciją,projekto veiklų į(si)vertinimo kriterijus.Taip pat palietė tokias temas :rizikos faktoriai,komunikavimo ir efektyvaus bendradarbiavimo svarba.

Karmėlavos Balio Buračo gimnazija projekto metu bus atsakinga už projekto sklaidą ir pristatė sklaidos planą.Taip pat pristatė Matrix, kurią paruošė Vida Miškinienė, mokytojų sėkmės istorijų kūrimui.

Kauno Technologijos Universitetas (KTU) pristatė MOODLE sistemą,kuri bus reikalinga intelektiniams produktams talpinti ir seminarų organizavimui.

Turkijos(TR) partneriai atsakingi už intelektinio produkto – E-mokymo(si) kursas mokytojams ir pagalbos mokiniui specialistams „Įtraukusis ugdymas sėkmingai iš migracijos grįžusių mokinių integracijai“ kūrimą. Numatė,kaip bus sukurtas klausimynas mokytojų poreikiams dirbant su migrantais tyrimas.

Rumunijos (RO) partneriai numatė žingsnius kaip kurti sėkmės istorijas ir supažindino su veiklomis.

Bulgarijos (BO)Ruse Universiteto partneriai aktyviai dalyvavo diskusijose,planuojant veiklas artimiausiu metu.

Susitikimas praėjo sėkmingai, detaliai susipažinome su projekto veiklomis,pasiskirstėme darbus, suderinome datas. Sekantis virtualus susitikimas įvyks balandžio mėn.

Virginija Kanapinskienė, projekto koordinatorė.

Vida Miškinienė,logopedė,spec. pedagogė

Gitana Maslenikova,socialinė darbuotoja.