Protų mūšiai – intelektuali pramoga

(Last Updated On: 2023-05-24, 13:12)

Gegužės 23 d. gimnazijoje įvyko trečiasis „Protų mūšių lygos“ etapas, jame dėl nugalėtojų vardo kovojo penkios jungtinės mokytojų, mokinių ir jų tėvų komandos.

Šį kartą daugiausiai galvas sukti reikėjo dėl įvairiai užkoduotų posakių: „Še tau, boba, ir Devintinės!“, „Parodysiu, kur vėžiai žiemoja“ ar „Einasi, kaip per sviestą“. Dalyviai skaičiavo ir vardino olimpinių žiedų spalvas, pasaulio vandenynus, styginių kvarteto instrumentus, lygino jūrinę mylią su britų mylia.

Atėjus laikui skelbti nugalėtoją paaiškėjo, kad daugiausiai taškų visuose trijuose etapuose surinko ir pirmąją vietą užėmė komanda „πgrandukai“! Gimnazijos direktorė Rima Kuktienė įteikė jiems prizą – kvietimus į kiną. Nuskambėjus šventinėms fanfaroms visi renginio dalyviai buvo pakviesti vaišintis picomis.

Nuotaikingai, turiningai praleidę dvi valandas namo visi išėjo sutarę tęsti renginį ir ateinančiais mokslo metais. Bendradarbiauti smagu!

Dėkoju entuziastingiems komandų „πgrandukai“, „Inkvizitorių draugija”, „Kiškiai drąsuoliai”, „Kieti riešutėliai”, „Agurkėliai” nariams ir renginio organizatoriams direktorei Rimai Kuktienei, mokytojams Neringai Armonienei ir Kęstučiui Alšauskui.

Direktorės pavaduotoja ugdymui Jurgita Stripeikienė