Varžėsi skaitovai

(Last Updated On: 2023-04-25, 15:47)

Balandžio 19d. gimnazijoje vyko pradinių klasių mokinių meninio skaitymo konkurso ,,Mane augina žodžiai“ I-asis turas, sukvietęs net 15 dalyvių. Skambėjo lietuvių poetų eilėraščiai, prozos kūrinių ištraukos. Populiariausia tarp skaitovų ir šiemet buvo poetės Ramutės Skučaitės poezija.

Komisija ir organizatorės negailėjo padrąsinimų, padėkų ir dovanėlių visiems, dalyvavusiems konkurse. Ypatingai norime pasidžiaugti konkurso laureatėmis tapusių  Austės Girlakytės iš 3b klasės, Atėnės Krivulia ir Mantės Filipavičiūtės iš 2b klasės, Anelės Rutkauskaitės iš 1b klasės raiškiu ir menišku deklamavimu, sugebėjimu perteikti kūrinio nuotaiką, pritraukti klausytojų dėmesį.

Konkurso dalyviams koncertavo muzikos mokytojos Neringos Armonienės mokinės Justina Butkutė ir Greta Grigelytė iš 5b klasės. Visus sužavėjo ukulėlėmis atliekami kūrinėliai.

Šokių mokytojos Jorintos Radavičienės paraginti, visi dalyviai smagiai įsitraukė į liaudiškų žaidimų ratelius. Nerimą ir jaudulį veiduose keitė šypsenos ir gera nuotaika.

Dėkojame visiems konkurso dalyviams, juos ruošusioms mokytojoms, tėveliams, konkurso komisijai ir  svečiams bei programos vedančiosioms- trečiokėms Eivilei ir Tėjai.

Iki kito pavasario, raiškaus žodžio mylėtojai!

                                           Organizatorės Kristina Janulienė ir Daiva Kalvaitienė